Форум за политика


  Волен Сидеров плаши с ново турско робство

  Share
  avatar
  deputatkata
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 202
  Местожителство : около Парламента
  Registration date : 26.01.2009

  Волен Сидеров плаши с ново турско робство

  Писане  deputatkata on Сря Мар 04, 2009 9:11 am

  За поредна година националния празник 3-ти март се използва за митинг на "Атака".
  Честито Освобождение на България от турско робство!" С тези думи започна речта си Волен Сидеров пред събралите се пред „Св. Александър Невски" националисти.

  По-рано шествието на Атака, което тръгна от НДК, спря за кратко пред сградите на президентството и МС на площад „Независимост".

  По думите на Сидеров, казани там, Георги Първанов е национален предател, тъй като е дал мандата за управление на страната на ДПС.
  Лидерът на националистите поиска съд и справедливост за тези, които са поругали българските гробове в кърджалийско.

  Националистите издигнаха плакати „Корумпираните вън от властта" и „Не на Турция в Европа".

  Половина час те чакаха своя лидер Волен Сидеров, който накрая се появи на воленомобил и обяви, че днес България е под ново турско робство.

  „Този митинг е народен", подчерта Сидеров. „131 години след своето Освобождение, България отново е под турско робство", изтъкна още лидерът на „Атака".

  По думите му България е управлявана от червено-турска мафия, а начело на държавата стоят национални предатели.

  „Не се поддавайте на страх и репресии", каза още Волен Сидеров пред събралото се множество. Той бе категоричен, че българският народ е по-силен от всички сили за репресии.

  По думите на Сидеров България иска възмездие, а благодарение на „Атака" се говори за национализъм.
  „Долу ДПС, означава горе България", каза още лидерът на "Атака".

  „Днес България е съвсем различна страна, защото в нея се събуди българският дух", подчерта Сидеров.
  „Опитаха се да ме смачкат, но не можаха", заяви Волен Сидеров и обясни, че него го води народната любов - „Аз съм част от вас, ще бъда с вас до край".

  „Днес ние сме войска, ние сме опълчение, което се бие на политическата сцена", заяви той, като определи, че тази битка също е трудна, както и това, че "Атака" е примерът за патриотизъм.

  „Не е вярно, че политиката е мръсно нещо, защото всичко, което вършим в ежедневието си, е политика", каза Сидеров и подчерта, че „Атака" е различната политическа сила.

  Според него Тройната коалиция много бързо е забравила предизборните си обещания. По думите му Кабинетът „Станишев" е наложил най-голямото ограбване на България с високи данъци.

  Тук лидерът Сидеров направи преход от речта си по случай празника към политическото слово.

  „Атака" се обяви за социално справедлива данъчна система, която да работи за българския народ. Националистите се обявиха за добър стандарт за нацията, поносими сметки за ток и парно и безплатно образование.

  Сидеров бе категоричен, че „Атака" е истинската опозиция на настоящата власт.

  „Искаме икономика на доходите", заяви още той. Друг проблем, пред който страната е изправена според Сидеров, е фактът, че българската нация изчезва. „Имаме демографска криза", подчерта той.

  Националистите отново се обявиха против влизането на Турция в ЕС, тъй като по този начин южната ни съседка ще бъде най-голямата нация в съюза и ще има най-много места в евроструктурите.

  „Турция ще иска да се строят джамии там, където ги няма", заяви Волен Сидеров. „Ще бъдем завладени", категоричен бе той.

  Лидерът на „Атака" смята, че южната ни съседка трябва да се извини за геноцида над българския народ.

  Сидеров не пропусна да отправи критики към трите управляващи партии. „ДПС са представители на Анкара в ЕС". По думите му НДСВ е българската партия на крадците.

  „Никога не гласувайте за тях", призова Волен Сидеров. „Социалистите работят за унищожаване на българската нация", смята още Сидеров.


  „Атака" ще иска европейските структури да признаят турския геноцид. По думите на Сидеров националистите ще се борят за това докато има „дори един останал жив атакист".

  Сидеров бе категоричен, че от партията няма да позволят Родопите да се отделят в турска област. „Ние трябва да разчитаме на собствените си сили", заяви още лидерът на националистите.

  Сидеров очерта и алтернативните лидери на нацията. Според него Бойко Борисов „е килимче под чуждите интереси". Президентът Георги Първанов пък е „турско мекере", а премиерът Сергей Станишев „се слага на чужденците".

  „България не се купува и продава", категоричен е Сидеров. Той изтъкна, че националистите няма да позволят Кърджали и Велинград да бъдат завладени от турски изверги, които да се гаврят с българите.

  „Слънцето на свободата и социалната справедливост ще изгрее над нашата родина, ако се борим за това", подчерта Волен Сидеров. Предстоящите избори той определи като тежки.

  „Всички купуват гласове освен „Атака", заяви Волен Сидеров. „Атака" трябва да бъде първа политическа сила", изтъкна още той.
  _________________
  "Всеки обича да има власт, дори когато не знае какво да прави с нея." Бенджамин Дизраели

   В момента е: Пон Яну 21, 2019 12:54 am